Privacy statement

Veiligheid en Privacy

 

Dit is de website van Mijntas
Ons postadres is: Groot Schavernek 9G 8911BW Leeuwarden
Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 64612619
Ons B.T.W.-nummer is NL012839280B01

 

Bij Mijntas.nl hechten wij veel waarde aan jouw privacy. In deze privacyverklaring informeren wij je graag over de wijze waarop wij met jouw gegeven verwerken en hoe wij jouw gegevens vertrouwelijk behandelen en beveiligen.

Om een goede service te kunnen verlenen, hebben wij in sommige gevallen persoonlijke gegevens van je nodig. Wij hebben hier alleen het noodzakelijke voor nodig en uitsluiten alleen met jouw toestemming. Wij zullen jouw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zullen deze gegevens alleen gebruiken voor het verwerken van jouw aankoop, je recht op garantie en om jou de beste persoonlijke service te kunnen bieden.

Mijntas.nl is verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. Welke gegevens wij vragen en waarvoor wij deze gegevens gebruiken lees je hieronder. Ook vind je hieronder wat je rechten zijn, wie toegang heeft tot je date en hoe lang wij je gegevens bewaren.

 

Mijntas.nl privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 24 mei 2018.

 

Wat doen wij met de gegevens die jij aan ons toevertrouwt? 

  • Bestelling
  • Bezorging
  • Betaling
  • Retour en reparatie

 Wij hebben jouw NAW- gegevens nodig om ervoor te zorgen dat je bestelling ook daadwerkelijk wordt afgeleverd, om je bestelling te kunnen factureren op het juiste adres, voor garantie op jouw aankoop bij ons en eventuele reparatieverzoeken.

Jouw telefoonnummer en e-mailadres gebruiken wij om je op de hoogte te houden van de status van je bestelling.

Om daarnaast jou de beste persoonlijke service te kunnen beiden en op de hoogte te brengen van onze ( nieuwe ) producten en diensten, kunnen wij gegevens gebruiken voor:

  • Reviews en klanttevredenheidonderzoek
  • Contact met onze klantenservice
  • Bezoek aan de website mijntas.nl
  • Een account
  • Nieuwsbrief en e-mail
  • Post
  • Persoonlijke advies
  • Acties
  • Social-media

We kunnen ook een wettelijke verplichting hebben om je gegevens te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer we fraude vermoeden. En soms heb je ons zelf toestemming gegeven om je gegevens te gebruiken, zoals wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dit houden we netjes bij.

 

Winkelen op onze website

Je kunt op twee manieren op www.mijntas.nl een bestelling plaatsen, met account of zonder account. Hieronder vind je de uitleg van hoe je gegevens worden gebruikt.

 

 

Online winkelen met account
Indien je voor het plaatsen van je bestelling, inlogt via jouw Mijntas.nl account, worden bij het plaatsen van een bestelling op de webshop de gegevens over jouw bestelling automatisch aan jouw account gekoppeld. Op die manier heb je een overzicht van hetgeen je eerder bij ons hebt gekocht en kunnen wij jouw bestelling nog efficiënter in behandeling nemen. Indien je een bestelling plaatst, verwerken wij alle noodzakelijke gegevens om de bestelling af te handelen waaronder jouw naam, (aflever) adres, e-mail adres, gegevens over je bestelling, betalingsgegevens en je eventuele feedback.

Online winkelen zonder account
In de webshop kan je ook zonder account winkelen. Wij verwerken in dat geval alleen de volgende persoonsgegevens van jou die noodzakelijk zijn voor de goede afhandeling van jouw bestelling: je naam, (aflever) adres, e-mail adres, gegevens over je bestelling, betalingsgegevens en je eventuele feedback.

 

Social Media
Mijntas.nl maakt gebruik van sociale media, zoals Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Wanneer je ons volgt op onze sociale media accounts of via je eigen sociale media account met ons communiceert, kunnen wij de gegevens van jouw openbare profiel van je sociale media account verwerken. Afhankelijk van de instellingen van jouw profiel en de actie die jij zelf kiest (zoals ons nieuwsbericht liken op Facebook) kunnen onze marketingberichten en nieuwsberichten worden getoond op jouw overzichtspagina. Wanneer je via sociale media met ons communiceert (bijvoorbeeld door content te plaatsen op ons profiel, persoonlijke berichten te sturen, (re)tweets te sturen of berichten te liken) kunnen wij je persoonsgegevens verwerken om jouw berichten of getoonde interesse te beantwoorden.

 

Nieuwsbrief & e-mail
We sturen je verschillende soorten e-mails. Je ontvangt e-mails naar aanleiding van je aankoop met bijvoorbeeld informatie over je bestelling, een review-verzoek of tips over je product.

Daarnaast versturen wij ook een nieuwsbrieven. Maar alleen wanneer jij hebt aangegeven deze te willen ontvangen.

De nieuwsbrief wordt alleen verstuurd naar het door jou ingevoerde e-mailadres. Dit houden we netjes bij. Uiteraard kun je je altijd direct afmelden of je gegevens inzien en/of wijzigen.

Reviews
Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Om dit te meten sturen we je, als je een aankoop bij ons hebt gedaan, een e-mail om jouw ervaring met je aankoop en je tevredenheid te meten. Zo kunnen wij van jou leren wat beter kan of om ons assortiment beter af te stemmen. 

 

Cookies
Een cookie is een klein bestandje dat door de u bezochte website automatisch op uw harde schijf wordt opgeslagen. Mijntas.nl maakt gebruik van twee type cookies. Wij gebruiken essentiële cookies voor de volledige functionaliteit van de website. Daarnaast gebruiken we optionele marketing cookies om de bezoekers ervaringen bij te houden en te verbeteren. U kunt desgewenst de marketing cookies via onze cookie bar aan -en uitzetten.

 

Wie heeft toegang tot jouw gegevens
Wij kunnen je gegevens doorgeven aan onze partners als dat nodig is voor onze dienstverlening. Deze partners zijn: bezorgpartners, leveranciers of reparateurs, betaalpartners, IT-dienstverleners en partijen die onze reviews verzamelen.

De partijen die van ons toegang krijgen tot je gegevens, mogen deze alleen gebruiken om jou een dienst te leveren namens Mijntas.nl. Tenzij ze zelf verantwoordelijk zijn voor het verkrijgen en beschermen van je gegevens. Sommige cookie-ontwikkelaars hebben toegang tot de gegevens die cookies op onze website verzamelen. Je leest hier meer over in ons cookiestatement en het privacy beleid van deze partijen.

Wij verkopen jouw gegevens nooit aan derden.

Beveiliging
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. In het bijzonder nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Wij nemen fysieke maatregelen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert
  • Wij houden logs bij van alle opvragingen van persoonsgegevens

Hoe lang bewaren we jouw gegevens?
De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig is om je bestellingen af te handelen, inclusief garantie en/of reparatie. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal zeven jaar voor de beschreven statistische doeleinden. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Websites van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van jouw gegevens
Uiteraard blijf jij altijd baas over je gegevens. Heb je vragen of wil je inzage in jouw persoonsgegevens of een kopie ontvangen? Dan kun je te allen tijde contact opnemen met onze klanteservice of per post of e-mail via onderstaande contactgegevens.
Ook als je jouw gegevens wilt (laten) wijzigen, verwijderen, gebruik beperken of je e-mailvoorkeuren aanpassen.

Heb je een account op onze website? Dan kun je dat direct zelf regelen.

Om misbruik te voorkomen kunnen we aanvullende informatie van je vragen om je identiteit vast te stellen. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser. Indien de gegevens niet kloppen, kun je ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Autoriteit Persoonsgegevens
We helpen je graag verder als je nog vragen of klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens

Mijntas.nl

Groot Schavernek 9G

8911BW Leeuwarden
Nederland

E-mail: info@mijntas.nl